lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloween

Moi, pitkästä aikaa!
Vähään aikaan ei ole tosiaan tullut postailtua, mutta varsinaista syytä siihen ei mulla oikein ole. Ehkei minulla ollut inspiraatiota postauksen kirjoittamiseen, mutta nyt on! Tänään aiheena on nimittäin Halloween. ;)

Mä en todellakaan ole perillä siitä, milloin varsinaisesti Halloweeniä vietetään, mutta tänään ainakin on Suomessa pyhäinpäivä. Halloweeniähän ei Suomessa virallisesti juhlita, vaan muistetaan edesmenneitä läheisiä ja viedään kynttilöitä haudalle. Panfussa Halloweeniä kuitenkin vietetään - tai ainakin vietettiin. Tänä vuonna ei nimittäin Linnan Tanssisalissa ollut jälkeäkään mistään bileistä saatikaan sitten edes aiheeseen littyvistä koristeista. Tämä kyllä hieman hämmästyttää ja myös moni muukin, esim. Ronima mietti asiaa hänkin. No, siitä huolimatta päätin tehdä, kuten aiemmalla videolla jo itse asiassa lupailinkin, Halloween-musavideon. Jos Halloweeniä vietetään viimeinen päivä lokakuuta, oon kai vähän myöhässä, mutta jos 1. päivä marraskuuta (tell me!), osuin oikeaan ajankohtaan. XD Anyway, nauttikaa videosta ja muistakaa kommentoida mitä piditte!




2 kommenttia:

  1. Moi! Sinut on valittu blogissani Kuukauden Bloggariksi! Onneksi olkoon! http://ronimanblogi2.blogspot.com/2014/11/marraskuun-kuukauden-bloggari.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Kuukauden Panfubloggareista ei kyllä valitettavasti enää ole juuri lainkaan valinnanvaraa, mut siitä huolimatta tää on suuri kunnia. :)

      Poista

Parhaiten yhteyden 0liveen saat kommenteiden kautta. Muista käyttäytyä!