torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri

Hei taas!
Tosiaan, Panfussa on siis joulukalenteri, kuten edellisessä postauksessa jo selvisikin. Olin aika epätoivoinen joulukalenterin suhteen, sillä aattelin, että sillä olisi sama kohtalo kuin Halloween-bileilläkin... Niin ei kuitenkaan onneksi käynyt vaan Panfussa on samanlainen joulukalenterisysteemi kuin viime vuonna. Itse pidin taukoa Panfusta silloin, joten tää on mun eka kerta, kun pääsin tutustumaan siihen. Aiemmin Panfuun rakennettiin iglu, jossa oli takan yllä sukkia, joista sai joka päivä jonkunlaisen lahjan. Tänä vuonna, aivan kuten viime vuonnakin, matkataankin hieman pidemmälle kuin Panfun Viidakkoon, nimittäin Korvatunturille!

Ennen sinne pääsyä täytyy kuitenkin mennä Linna sisäpihalle tapaamaan tonttua, joka opastaa meitä.





Meidän, pandojen, apua kaivataan kipeästi Korvatunturilla. Korvatunturille pääsee Petteri Punakuonon (tai no, en mä sen nimeä tiedä, mutta ainaski sillä on punanen nenä) rekikyydillä. Ensin kuitenkin tonttu antaa tonttuasun, sillä ilman sitä, ei pääse reen kyytiin. En kyllä tajua miksi, ehkä siinä reessa on jokin loitsu tai jotain.




Tonttuasun lisäksi tonttu on antanut meille Linnan sisäpihalle joulukuusen, johon ilmestyy joka adventtisunnuntai koristeita. Jouluaattoon mennessä kuusi on täynnä koristeita. :)



 Ja niin Petteri, tai hänen kaksoisolentonsa, kiidätti meidät reellään läpi hyisen ilman kohti Korvatunturia, pukin pajaa.



Pajassa tuoksui piparilta, ja syyksi selveni leipojatonttujen ahkera työskentely. Herkkujen pariin pääsisin kuulemma myöhemmin, mutta ensin tontulla oli mulle jokin tehtävä.



Noh, niin mä sitten klikkasin lahjasäkkiä ja aloin lajittelemaan lahjoja värin perusteella. Se onnistui tuon yksinkertaisen pelin avulla, jossa vain klikataan nuolta, joka kääntää paketin sen osoittamaan suuntaan.


Tonttu tuntui tyytyväiseltä aikaansaannoksiini ja ahkera työskentelyni palkittiin.



Huomenna sitten koittaa taas uusi työpäiväni pukin pajalla lahjojen lajittelijana. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parhaiten yhteyden 0liveen saat kommenteiden kautta. Muista käyttäytyä!